CIRI

MACINES

Produk

Salaku perusahaan téknologi utama, inovasi bebas mangrupikeun inti urang.

As a premier technology company, independent innovation is our core.

SHENZHEN WELDSMT MACHINERY CO., LTD

Budaya perusahaan

Kami yakin yén P&P gancang sareng aplikasi téknologi luhur mangrupikeun dasar sareng konci pikeun pamekaran kontinyu perusahaan.

Singketna

Pambuka

SHENZHEN WELDSMT MACHINERY CO., LTD mangrupikeun supplier profésional pikeun parabot SMT gratis gratis, khusus dina produksi sareng penjualan mesin pemarkahan reflektor gratis, mesin pematerian gelombang gratis, mesin pésta gelombang gratis alat otomatis.

anyar

BALONG

  • High-End Mobile Phone SMT Line Debugging réngsé

    Weldsmt gawé bareng sareng FUJI pikeun ngarengsekeun instalasi sareng komisi tilu garis produksi SMT ponsel, sareng pamasangan sareng komisi milu luhur 10 zona mesin pematerinan reflek réngsé. Kahayang para nasabah bisnis tiasa booming!

  • Mitra Strategis Weldsmt

    Weldsmt parantos komitmen nyayogikeun para nasabah pikeun ngatur solusi parangkat calakan anu lengkep. Salila sababaraha taun, urang parantos ngusahakeun ngarobihkeun sareng ningkatkeun deui, ngahijikeun sumber hulu sareng hilir, ningkatkeun ranté industri produksi éléktronik, sareng ngalayanan c ...

  • Gening Weldsmt kanggo Meunangkeun Sertifikasi ISO9001

    Anyar-anyar, perusahaan kami suksés ngalangkungan sertifikasi sistem manajemén kualitas ISO9001: 2015 Shenzhen Shenda International Certification Co, Ltd sareng meunang sertipikat anu dikaluarkeun ku Shenzhen Shenda International Certification Co, Ltd ieu nunjukkeun yén perusahaan kami parantos lebet kana. .