Tentang Kami

Perkenalan Singkat

SHENZHEN WELDSMT MACHINERY CO., LTD mangrupikeun supplier profésional pikeun parabot SMT gratis gratis, khusus dina produksi sareng penjualan mesin pemarkahan reflektor gratis, mesin pematerian gelombang gratis, mesin pésta gelombang gratis alat otomatis. Kami nyayogikeun solusi lumahing SMT ngalengkepan sareng produk téknologi plug-in AI anu ngadukung jasa, narékahan janten perusahaan anu saé dina hal kualitas produksi sareng reputasi jasa.

Tim kami

Weldsmt ngagaduhan departemén panaliti sareng pamekaran rékayasa, departemén CNC, jabatan pamrosesan logam lambar sareng jabatan papanggihan, sanggup ngawasa kaluaran sareng kualitas mesin sacara mandiri sareng mastikeun.

Kalayan langkung ti 10 taun pangembangan perangkat lunak sareng hardware, tim R&D kami sacara efektif sareng bebas pikeun nalungtik sareng ngamekarkeun alat mékanis, alat listrik, parangkat lunak, sistem kontrol industri jsb., Weldsmt mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional salaku akibat tina léngkah-léngkah tina penemuan sareng utiliti patén sertifikasi ISO9001.

Budaya perusahaan

Salaku perusahaan téknologi utama, inovasi bebas mangrupikeun inti urang. Kami yakin yén P&P gancang sareng aplikasi téknologi luhur mangrupikeun dasar sareng konci pikeun pamekaran kontinyu perusahaan. 

Sertipikat