Eksploitasi Gelombang Ganda-Dobel Tanpa Nungtut Ekonomi W-250DS-LF Mesin Soldering Wave

Katerangan Singkat:

Cekap, hemat energi, bébas kalungguhan, ramah lingkungan, aman sareng desain énggal, operasi sederhana, diropéa pangropéa.


Jinis Produk

Produk Tag


1. Langkung ti 10 taun ngalaman Produsén 

2. Brand Mainstream di Cina 

Kualitas pikeun kualitas alus 

SPESIFIKASI:

• Cekap, hemat energi, bébas kalungguhan, ramah lingkungan, aman sareng desain énggal, operasi sederhana, diropéa pangropéa.

• Sistem listrik otomatis, kontrol konverter frekuensi, sistem input dewan otomatis.

• Sistem semprot fluks nganggo nozzle semprot, nozzles Jepang sareng silinder pneumatic rodless sareng kontrol PLC, akurat sareng dipercaya.

• Sistem pemanasan ngagunakeun tilu kontrol suhu bebas kanggo ngajamin pelestarian panas anu alus, kaeraman suhu, bédana suhu teu langkung ti ± 2 ℃.

• Cakar transportasi aloi angkutan khusus, timah non-iteuk sareng ngajamin kualitas dewan PCB. 

• Kompor timah ngadopsi konversi motor frekuensi konversi frekuensi tinggi, pagelaran stabil.

• Tungku pésér gratis nuju sareng desain mandiri, perlindungan lingkungan sareng kaamanan,

• gampang pikeun ngabersihan.

• Tungku pemanasan kompa timah nganggo PID berkelajuan tinggi sareng kontrol pemanasan inféksi (2 Élmuitasi) mandiri.

• waktos tiasa dikendali, urang tiasa prapétkeun saklar pungsional, kompor timah tiasa panas dina 90 menit.

• Kalayan fungsi mémori kotak hideung, mesin sok tiasa nyimpen rékaman manajemén produksi, ningkatkeun efisiensi gawé.

• Fungsi beberesih cakar otomatis mastikeun kabersihan cakar.

• Desain akal sareng sistem alarm kaamanan sénsitip anu sénsitip ngajantenkeun kinerja stabil sareng kaamanan operator.

 

TEKNIK PARIKETER:

Modél No.

W-300DS-LF

Sistem Angkutan

PCB Lebar

Max. 320mm

PCB Conveyor Jangkungna

750 ± 20mm

Speed ​​Speed ​​PCB

0-1.8m / mnt

Arah Konsultan PCB

L → R (R → L pilihan)

Sistem Nyemprot

 Nyemprot Jalan

Motor motor Stepper & nozzle ST-6

Bangku neundeun

Max. 5.2L

Sistim pemanasan

Ngubaran Panjang Panjang

1800mm

Zona Preheating

3 zona hawa panas, kontrol anu mandiri

Suhu Panas

Max. 220 ℃

Daya pamanasan

6KW

 Sistem Soldering

Jinis Panyusun tiasa diterapkeun

Gratis-gratis

Kuantitas Timah Tin

300KG

Kakuatan Tungku Kuasa Soldering

12KW

Parameter Umum

Sasayogian tanaga

3 Fase 380V (pilihan 220V)

Pasokan hawa

4-7kg / cm2 12,5L / mnt

Mimiti Kakuatan

18KW

Daya Gawé

MAX 5-6KW

 Kontrol suhu

Modél Kontrol Suhu RCK

Modeu Kontrol

XINJE PLC + Screen Toel

Beurat

Max 800kg

Ukuran Awak

L3200xW1200xH1600 MM

Jumlah Diménsi

L3200xW1200xH1600 MM


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami