FAQs

FAQ

NANYA NANYA NUJUK

Naon harga na?

Harga kami tunduk robah gumantung kana pasokan sareng faktor pasar anu sanés. Kami bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos perusahaan anjeun ngahubungi kami kanggo inpormasi langkung lengkep.

Dupi anjeun gaduh jumlah urutan anu minimum?

Leres, kami meryogikeun sadaya pesenan internasional pikeun gaduh kuantitas raraga minimum anu teraskeun. Upami anjeun pilari pikeun dijual deui dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun pariksa situs wéb kami

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu relevan?

Leres, urang tiasa nyayogikeun dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konstitusi; Asuransi; Asal, sareng dokumen ékspor anu sanésna diperyogikeun.

Naon hartosna waktos timah?

Pikeun conto, waktos kalungguhan kira-kira 7 poé. Pikeun produksi masal, waktos kalungguhan 20-30 dinten saatos nampi bayaran deposit. Waktu timbel janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan terakhir pikeun produk anjeun. Upami waktos urang nuju teu tiasa dianggo sareng wates pamitan anjeun, punten langkungkeun syarat anjeun pikeun dijual anjeun. Dina sagala kasus urang bakal nyobian nampung kabutuhan anjeun. Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

Naon rupa metode pembayaran anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kanggo rekening bank urang atanapi Western Union.
30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan pangiriman. Pamariksaan inspeksi ditampi.

Naon deui garansi produkna?

Hardware mesin dijamin salami sataun, kahirupan perangkat lunak - service upgrade gratis panjang. Kami ngajamin bahan sareng karya kami. Komitmen urang nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta kabudayaan perusahaan urang tiasa nyarios sareng ngabéréskeun sakumna masalah customer pikeun kepuasan dulur.

Dupi anjeun ngajamin pangiriman aman sareng aman?

Leres, kami nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas tinggi. Bungkusan spesialis sareng sarat bungkusan anu henteu standar, tiasa mayar bayaran tambahan.

Kumaha ngeunaan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barang. Express biasana cara paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku jalan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlahna ageung. Persis ongkos ongkos kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang kana detil jumlah, beurat sareng jalan. Mangga wartosan kami kanggo inpormasi langkung lengkep.

INGIN KANGGURU DENGAN AS?