Lampu LED Lenser High-Speeder Mesin HCT-V8 Mesin Lemplok Otomatis

Katerangan Singkat:

Dédikasi sareng Pick Tempat pikeun Mesin lensa LED tina produsén pengalaman 10+ taun!


Jinis Produk

Produk Tag

Katerangan:

Dédikasi sareng Pick Tempat pikeun Mesin lensa LED tina produsén pengalaman 10+ taun!

Beda sareng mesin panempatan standar anu parantos diadaptasi kana papasangan LED, HCT otomatis milih sareng mesin tempat tujuanna diwangun, anu ngamungkinkeun éta ngalakukeun hiji hal - ngawangun papan LED sareng dewan pembalap LED - saé pisan.

Lampu siling LED, lampu panel LED, lampu kipas LED, lampu tukang LED, bahkan papan anu henteu teratur ogé tiasa dirakit gancang, akurat sareng dipercaya dina HCT-V8.

 

Fitur Produk:

• High-akurasi: Visi Dina Alignment Fly pikeun ngajamin akurasi anu luhur.

• Kalayan panyambungna inline anu cocog sareng SMEMA pikeun automation garis.

• Khusus dirarancang pikeun papanggihan lensa LED.

• Dulang getaran kustomisasi pikeun nyaring Lampu LED.

• Bisa ogé nempatkeun komponén SMD tina 0603 ka 7474, kalebet resistor, kapasitor, LED kakuatan tinggi, standar sareng LED anu henteu teratur.

• motor linier éléktronik linier dina X sareng sumbu Y pikeun kabalikan deui sareng stabilitas.

• Ngagunakeun skru bal precision luhur, motor, klep solenoid, kabel, sareng sajabana, sacara efektif ningkatkeun akurasi panempatan sareng stabilitas.

• Software ngembangkeun diri nyederhanakeun produksi, operasi gampang sareng pemrograman.

 

Parameter Téknis:

Model HCT-V8
Alignment Sistem Alignment Vlying Flying Flying
Jumlah Spindles 8 Spindles x 1 Gantry
Nempatkeun Kacepetan KANGGURAN 18000CPH (optimal)
Pikeun LED 40000CPH (optimal)
Nempatkeun Alatan ± 0,03mm(Dumasar kana chip standar)
Komponén Range Alignment Visi Kanggo sadaya lénsa Umum
Jangkungna Maksimal H = 12mm
Dewan Ukuran (mm) Minimal 50 (L) x 50 (W)
Maksimum 1.200 (L) x 460 (W)
PCB Ketebalan 0,5 - 3.0
Métode Penanganan Dewan Garis Béntang
Lensa Dahar Dibereskeun Dulang Béja
Tape Damel Jenis Feeder Pasokan listrik
Kaseuh Feeder 20 (12mm)
Utiliti Kakuatan AC 220V / 240V 50 / 60Hz, Fase tunggal
3.2KW Max
Konsumsi hawa 0.55-0.7MPa (5.6-7.1kgf / cm2)
Jisimérang Pendek. 1680kg + 100kg
Ukuran éksternal (mm) 2.000 (L) x 1,400 (D) x 1,400 (H)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami