Hct-1200-SV Mesin Nempatkeun Mesin Nyokot otomatis & Tempat Tempat

Katerangan Singkat:

Mesin Penempatan Dédikasi pikeun pamasangan LED tina produsén pengalaman 10+ taun!


Jinis Produk

Produk Tag


Katerangan:

Mesin Penempatan Dédikasi pikeun pamasangan LED tina produsén pengalaman 10+ taun!

Beda sareng mesin panempatan standar anu parantos diadaptasi kana papasangan LED, HCT otomatis milih sareng mesin tempat tujuanna diwangun, anu ngamungkinkeun éta ngalakukeun hiji hal - ngawangun papan LED sareng dewan pembalap LED - saé pisan.

Tabung LED, papan lampu bohlam LED, dewan supir LED na malah papan ngawangun anu henteu teratur ogé tiasa dirakit gancang, akurat sareng dipercaya dina sadaya model dina séri otomatis HCT.

 

Fitur Produk:

• High-akurasi: Masing-masing dalapan sirah pikapisi dilengkepan kaméra alignment visi FLYING pikeun ngajamin akurasi anu luhur.

• Gancang-gancang: Laju panempatan maksimal ngahontal 0,09s / chip.

• Kalayan panyambungna inline anu cocog sareng SMEMA pikeun automation garis.

• Unggal sirah anu dipasang gaduh Z - arah sorangan anu katutup ku motor stepper, anu dirancang pikeun gerak nangtung.

• komponén SMD tempat ti 0603 dugi ka 7474, kalebet resistor, kapasitor, LED kakuatan tinggi, standar LED sareng henteu teratur.

• Cocog kanggo sadaya produk pencahayaan LED, kalebet T5 / T8, jalur PCB fleksibel, papan bohlam lampu bunder LED sareng papan anu henteu teratur dibentuk. Nyusun PCB LED kalayan panjang 1,2 méter dina hiji pass.

• Platform marmer beurat ngadukung pikeun mastikeun hirup jangka panjang.

• Pangrojong hardware anu saé kualitas ku cara nganggo merek anu kasohor internasional mastikeun panempatan pamulangan sareng akurasi.

• Software ngembangkeun diri nyederhanakeun produksi, operasi gampang sareng pemrograman.

 

Parameter Téknis:

Model HCT-1200-SV
Alignment Sistem Alignment Vlying Flying Flying
Jumlah Spindles 8 Spindles x 1 Gantry
Dipasangkeun Speed ​​Speed Alignment Visi LED 2835 40,000 CPH (optimal)
Nempatkeun Alatan ± 0,05mm(Dumasar kana chip standar)
Precision mékanis ± 0,02mm
Komponén Range Alignment Visi 0603 (inci) ~ 5050 ~ 7474 (mm),LED kakuatan tinggi, IC <10mm
Jangkungna Maksimal H = 10mm(tiasa cecekelan maksim 18mm tanpa alignment visi)
Dewan Ukuran (mm) Minimal 50 (L) x 50 (W)
Maksimum 1.200 (L) x 380 (W)
PCB Ketebalan 0,5 - 3.0
Métode Penanganan Dewan Garis Béntang
Tape Damel Jenis Feeder Pasokan listrik
Kaseuh Feeder 20 (12mm)
Goréng 8mm, 12mm, 16mm, 24mm
Utiliti Kakuatan AC 220V / 240V 50 / 60Hz, Fase tunggal
Max 3,2 KW
Konsumsi hawa 0.55-0.7MPa (5.6-7.1kgf / cm2)
Jisimérang Pendek. 1680kg
Ukuran éksternal (mm) 2.000 (L) x 1,150 (D) x 1,500 (H)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami