Ukuran tengah 8 Zona Mesin Ngical Reflasi Hawa Udara W-F840-LF-C W-F840-LF

Katerangan Singkat:

Téknologi panyulingan dua lapisan lapisan super-tebih ngajamin suhu seragam dina oven, anisotropi anu hadé dina unggal zona suhu, sareng permukaan dewan henteu ngahasilkeun daérah anu dipanaskeun kusabab réaksi réprési nalika dipanaskeun, sareng henteu ngahasilkeun bayangan.


Jinis Produk

Produk Tag


1.. Sistem umur panjang maju anu unik sareng sistem pemanasan.

2. Sistem transmisi lemes sareng dipercaya.

3. Sistem kontrol listrik anu stabil sareng dipercaya.

 

SPESIFIKASI:

Sistem Panas

• Sakabéh téknologi dobel dua lapisan supercharging téknologi jet multi-mastikeun mastikeun suhu seragam dina oven, anisotropy anu hadé dina unggal zona suhu, sareng permukaan dewan henteu ngahasilkeun daérah kosong kusabab réaksi réaksi nalika dipanaskeun, sareng henteu ngahasilkeun bayangan .

• Dasar ningkatkeun efisien pemanasan. Kinerja séhat anu gancang sareng épisién, hususna cocog pikeun las sampurna komponén sapertos motherboard komputer sareng papan telepon sélulér, sapertos BGA, CSP, QFP sareng papan circuit multilayer. Henteu aya séri suhu dina unggal zona suhu anu padeukeut.

• modul pemanasan bebas luhur sareng handap, sirkulasi hawa panas mandiri, zona las dobel atanapi zona triple.

• Unggal zona suhu nganggo desain modular, suhu hawa anu manéka gantung hawa panas anu panjang sareng kawat pemanasan kromium nimén énergi anu gampang pikeun ngajaga sareng perbaikan.

Sistem 2.Transportation

• Jenis sabuk bolong 400MM, laju henteu réa laju laju frekuensi kontrol frekuensi.

3.Cooling sareng Sistim Pamulihan Flux Soldering

• Sistem pendingin maksa ngadopsi dua bagian tina zona suhu pamanasan hawa kapaksa minuhan prosés bébas; kurva penyejukna lancar, teu aya parobahan anu ngadadak, bursa panas pinuh, sareng laju pendinginan maksimum tiasa ngahontal -5 ℃ / S.

• Teu aya desain filter, gampang pikeun ngabersihan.

4.Control System

• Sistem kontrol nganggo Mitsubishi PLC, komputer luhur nganggo komputer Lenovo, nganggo sistem operasi Windows XP sareng tampilan LCD 17 inci, stabil sareng dipercaya.

• Piranti kontrol anu kuat, kalayan kontrol parameter prosés fleksibel sareng fungsi uji kurva suhu. Panganteur operasi Tiongkok sareng Inggris tiasa dipakséskeun iraha waé.

• Nganggo terminal WOGO; sadaya komponen listrik diimpor merek, sareng sadaya jalur sinyal mangrupikeun pangolahan tameng.

• Panawaran diri tina modul suhu, santunan otomatis simpang tiis, kontrol suhu dina jarak ± 1 ℃.

TEKNIK PARIKETER:

Modél No.

HCT-F840-LF-C

HCT-F840-LF

Parameter Bagian Pemanasan

Jumlah Zona Pemanasan

Naék 8 + Bawah 8

Naék 8 + Bawah 8

 Panjang Zona Pemanasan

2840mm

2840mm

Pola Pemanasan

Kajeun: hawa panas; Handap: hawa panas

(Kapaksa angkatan hawa panas, Taiwan motor SAYA)

Kajeun: hawa panas; Handap: hawa panas

(Kapaksa angkatan hawa panas, Taiwan motor SAYA)

Jumlah Zona Cooling

2 Fan Plasma DC

2 Fan Plasma DC

Parameter Bagian Conveyor

 Max.Width Of PCB

400mm (beusi sabuk bolong baja)

400mm (beusi sabuk bolong baja)

Pituduh Rujukan

L → Urang Sunda

L → Urang Sunda

Panjangkung Tinggi

880 ± 20mm

880 ± 20mm

Modeu Angkutan

Sabuk Juru

Sabuk Juru

Béntang Kacepetan Conveyor

0-2200mm / mnt

0-2200mm / mnt

Parameter Bagian Kawasa

Sasayogian tanaga

5 Kawat, 3 Tahap, 380V 50 / 60Hz

5 Kawat, 3 Tahap, 380V 50 / 60Hz

Mimiti Kakuatan

30KW

30KW

Kakuatan Konsumsi

Pendek 4-4.5KW

Pendek 4-4.5KW

 Waktu Hawa

Kira-kira 15-20 mins

Kira-kira 15-20 mins

 Témpalan. Setélan Banjaran

Kamar Temp.- 380 ℃

Kamar Temp.- 380 ℃

Métode Pangawasaan Suhu

Dikawasa komputer

Alat-dikawasa

Bédana Suhu antara Daérah Wates

70 ℃, tiasa pakait sareng standar pangluhurna prosés gratis bébas.

70 ℃, tiasa pakait sareng standar pangluhurna prosés gratis bébas.

Suhu hawa katalian

± 2 ℃

± 2 ℃

Suhu Suhu dina PCB

± 2 ℃

± 2 ℃

Alarm anu teu normal 

Suhu teu normal high tinggi atanapi rendah teuing sawaktos tetep ngajaga suhu)

Suhu teu normal high tinggi atanapi rendah teuing sawaktos tetep ngajaga suhu)

Jalan Terbuka

Pitunjuk

Pitunjuk

Parameter Umum

 Ukuran (L * W * H) mm

4250 * 760 * 1450MM

4250 * 760 * 1450MM

Beurat

Approx500Kg

Approx500Kg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami