Pilih SMT-Multip fungsional sareng Mesin Tempat HCT-800S SMT Surface Mounting Machine

Katerangan Singkat:

Nalika HCT-800S SMT Pick & Tempat Mesin anu dilengkepan 8 sirah ogé sistem visi ngalayang énggal, HCT-800S nyadar kacepetan ningkatna 20,000 CPH.


Jinis Produk

Produk Tag


Katerangan:

Nalika HCT-800S SMT Pick & Tempat Mesin anu dilengkepan 8 sirah ogé sistem visi ngalayang énggal, HCT-800S nyadar kacepetan ningkatna 20,000 CPH. Salaku tambahan, éta dilarapkeun ka 0402 chip ka IC mm paling ageung sacara standar sareng ningkatkeun produktivitas anu leres sareng kualitas panempatan ku cara nerapkeun sistem ngecet nozzle pinter sareng ngagentos sistem.

 

Fitur Produk:

• Visi ngeunaan Alignment Fly.

• Sistem Alignment Visi Bottom pikeun komponén gedé / IC.

• Pangakuan Fusucial sareng koordinasi koréksi.

• Sistem conveyor kalayan antarbeungeut SMEMA sareng kontrol-otomatis-lebar.

• motor linier éléktronik linier dina X sareng sumbu Y pikeun kabalikan deui sareng stabilitas

• Sistem Smart Nozzle nyayogikeun ngecet sareng nozzle otomatis.

• Sampurna pikeun produksi sedeng & volume tinggi.

• Desain mékanis anu kuat sareng kaku.

• Dioptimalkeun pick / tempat routing design, mastikeun precision end precision.

• Unggal sirah anu dipasang gaduh motor zona arah sorangan, anu dirancang pikeun gerak nangtung.

• Dianggo sareng jinis béda tina muncung-presisi anu luhur.

• Pikeun béda PCB, FPC, MCPCB, PSB, jsb.

• Cocog pikeun macem-macem komponén SMD: résistor, kapasitor, IC, QFP, CFP, jsb.

• Ngagunakeun skru bal precision tinggi, motor, klep solenoid, kabel, sareng sajabana, sacara efektif ningkatkeun akurasi panempatan, stabilitas.

 

Parameter Téknis:

Model HCT-800S
Jumlah Huluna Visi dina Fly 8
Laju Nempatkeun Dina kaayaan anu paling optimal 20000CPH
IPC9850 15500CPH
Kaseuh Feeder Payun sareng tonggong 64 Tumbangan Pita (8mm)
Kaméra Dulang Kamampuh 325 x 135mm

2

Alignment Komponén

Pangwanoh Panglihatan

Saiz Komponén Ditangan ku Kepala Kaméra

Paling leutik: 0201 (inci)

Panggedéna: 10 x 8 (mm)

Ditangan ku Kaméra Benerkeun Manah

Paling leutik: 1206 (inci)

Panggedéna: 25 x 25 (mm)

Resolusi X / Y Axis

Garis Listrik Magnetik

Z Axis

Servo Motor

Puteran

0 ka 360 °

Nempatkeun Alatan

± 0,05mm

Repeatability XY Magnetic Grid

± 0.002mm

Ukuran PCB Maksimum

300 x 250mm

  Minimal

50 x 50mm

Programming

Visi Ngajar-di

Koordinat Impor

Pangontrol utama  

PC Industri

Kakuatan

AC 220V ± 10% (50 / 60Hz, 1 fase)

Max. 3.0KW

Tekanan Udara

0.55-0.7MPa (5.6-7.1kgf / cm2)

Ukuran éksternal (mm) L x W x H

1150 x 1370 x 1500 mm

Jisimérang

Kurang leuwih 1500kgs


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami