SMT Otomatis PCB Loader Mesin Unloader Mesin Otomatis Loader & Unloader

Katerangan Singkat:

SMT barisan produksi dewan circuit loading sareng ngabongkar alat.


Jinis Produk

Produk Tag

SPECIFIKASI:

♦ SMT produksi barisan sirkuit garis produksi SMP sareng ngabongkar alat.

♦ Kontrol PLC, operasi antarmuka warna.

♦ Ngadopsi motor léngkah pikeun nyorong PSB, nyorong kakuatan sareng kacepetan dilereskeun.

♦ Sistim marake posisi bantu, akurat kalungguhan, laju angkat gancang, efisiensi produksi luhur.

♦ Perlindungan panyalindungan sirkuit listrik langkung, aman sareng tiasa dipercaya.

♦ Sistem alarm na sora sareng cahaya, pesen téks kanggo inpormasi anu teu normal, operasi gampang sareng pangropéa.

♦ Metode komunikasi sinyal SMEMA standar.

TEKNIK PARIKETER :

WDS-K1 Series otomatis PCB Ngamuat Mesin

Ukuranna

M

L

LL

XL

Modél No.

WDS-K1

WDS-K1L

WDS-K1LL

WDS-K1XL

Ukuran efektif tina PCB

(L x W, MM)

80 × 50-330 × 250

80 × 50-460 × 330

80 × 60-510 × 390

80 × 60-510 × 460

Jangkung Angkutan (MM)

900 ± 20

900 ± 20

900 ± 20

900 ± 20

Ukuran

(LxWxH, MM)

1350x710x1200

1770x800x1200

1840x860x1200

1840x930x1200

Ukuran Tangki PCB

(LxWxH, MM)

355×320×565

460×400×565

535×460×570

535×530×570

Modél tank tank PCB

803 #

806 #

808 #

809 #

Pendek. Beurat (KG)

145

205

250

255

 

WDS-K2 Mesin otomatis Bébas Mesin PCB

Ukuranna

M

L

LL

XL

Modél No.

WDS-K2

WDS-K2L

WDS-K2LL

WDS-K2XL

Ukuran efektif tina PCB

(L x W, MM)

80 × 50-330 × 250

80 × 50-460 × 330

80 × 60-510 × 390

80 × 60-510 × 460

Jangkung Angkutan (MM)

900 ± 20

900 ± 20

900 ± 20

900 ± 20

Ukuran

(LxWxH, MM)

2590x710x1200

2590x800x1200

2660x860x1200

2660x930x1200

Ukuran Tangki PCB

(LxWxH, MM)

355×320×565

460×400×565

535×460×570

535×530×570

Modél tank tank PCB

803 #

806 #

808 #

809 #

Pendek. Beurat (KG)

185

235

285

300

 

Otomatis seblak https://youtu.be/Ryo_qObqwvk

 

Otomatis Unloader https://youtu.be/0jbTiAdMUGM

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori