Standar Semi-otomatis Pencét Témpél Printer W-3088A Mesin Pencet Témpél Solder

Katerangan Singkat:

Nganggo pituduh petunjuk akurasi sareng motor impor pikeun nyetir konvérsi korsi agul, percetakan, sareng akurasi tinggi.


Jinis Produk

Produk Tag

SPECIFIKASI:

♦ Nganggo jalur pituduh akurasi sareng motor impor pikeun ngajalankeun konvérsi korsi agul, percetakan, sareng akurasi anu luhur.

♦ Cetak scraper tiasa muterkeun 45 derajat dibereskeun, stencil gampang sareng beberesih squeegee sareng ngagantian.

♦ Blok tiasa disaluyukeun sateuacan na saatos sabeulah, milih posisi percetakan anu leres.

♦ Digabungkeun sareng platen percetakan alur sareng PIN anu tetep, gampang dipasang sareng adjustment, pikeun percetakan sisi tunggal.

♦ Cara Edisi Sakola pikeun mindahkeun bolong baja, digabungkeun sareng dicitak (PCB), X, Y, Z. Laras nyaluyukeun.

♦ Bisa diatur kana jalan sakaligus sareng dua arah, rupa-rupa metode percetakan.

♦ Kalayan fungsi cacah otomatis pikeun mempermudah produksi statistik output.

♦ Sudut agul anu tiasa diatur, agul baja, tukang mérét karét.

♦ Toel layar sareng fungsi layar saver, waktos tiasa disaluyukeun pikeun ngajagaan kahirupan layar sentuh.

♦ tampilan laju percetakan tiasa disaluyukeun.

TEKNIK PARIKETER :

Modél No.

W-3088A

Ukuran Méja Nyitak

320 x 550mm

Ukuran bingkai

370 × 470mm-550 × 650mm

Ukuran PCB Max

Maksimum 300 × 500mm (ukuran anu disaluyukeun

PCB Ketebalan

0,2 ~ 2.0mm

Metodeu Maneuh PCB

PCB Outer atanapi Position Pin

Dipasang-iputan

Hareupeuntonggong ± 10mm RL ± 10mm

Nyitak Akurasi

± 0,05mm

Mesin Repeatability

± 0,02mm

Jarak minimal

0.35mm

Hawa anu dikomprés

4-6kgf / cm2

Sasayogian tanaga

Fase Tunggal 220V 50 / 60HZ / 100W

Ukuran

L900 × W900 × H1650 ± 20mm

Beurat

Pendek. 300kg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami