Luhureun Level 10 Zona Zona Hot Air Aliran Aliran Warga-Wifi-1000

Katerangan Singkat:

Pikeun ngaleutikan bédana suhu tina sagala rupa komponén ku desain kamar karek, ku ningkatkeun réliabilitas sareng pelindung unggal sésa anu solder.


Jinis Produk

Produk Tag


1. Langkung ti 10 taun ngalaman Produsén

2. Brand Mainstream di Cina

3. Kualitas Alus pikeun prosés pantulan

SPESIFIKASI:

• Windows XP O / S, janten mung salaku pilihan panganteur onscreen Cina sareng Inggris anu sayogi.

• Alat pemanasan ngagunakeun imponén anu berkualitas luhur, mastikeun sadayana sistem lancar.

• Sistem kontrol digital anu dianut sareng sirkuit PLC + Modular pikeun stabilisasi akurasi anu leres sareng akurat.

• Sistem diagnosis cerdas (IDS) ngagaduhan fungsi ngingetkeun, alarem, daptar, ngalaporkeun laporan.

• Suhu hawa sareng blower ngadalikeun dileres sacara mandiri, kanggo nyayogikeun syarat-syarat anu luhur.

• Digabungkeun sareng kontrol suhu PID fuzzy control, parantos ngawaskeun parobahan suhu ambien sareng nilai panas, kalayan denyut pédah minimum alat, réspon gancang, ngajamin kontrol suhu suhu, ngirangan bédana distribusi suhu dina oven, panjangna arah accord distribusi suhu ka IPC STANDARDS. 

• Pikeun ngaminimalkeun bédana suhu tina sagala rupa komponén ku desain kamar karek, ku ningkatkeun réliabilitas sareng pelindung tina unggal sendi anu sanés.

• Léngkahna sistem pendinginan kapaksa ngagampangkeun syarat-syarat prosés gratis gratis (slope cool: ≥ 3degree / sec.)

• Dhukungan pusat sareng rél duaan pilihan.

• Konfigurasi Pilihan nitrogén.

TEKNIK PARIKETER:

Modél No.

WDS-1000

Parameter Bagian Pemanasan

Jumlah Zona Pemanasan

Naék 10 + Bawahna 10

 Panjang Zona Pemanasan

3960mm

Pola Pemanasan

Hawa Panas Pinuh

(luhur jeung ka handap dina siklus leutik)

Jumlah Zona Cooling

Plasma kipas hawa-tiis ditambah penyejukan liner dua tahap (panjang 800MM)

Parameter Bagian Conveyor

 Max.Width Of PCB

Beubeur bolong 600mm, Lacak 400mm

Pituduh Rujukan

L → Urang Sunda

Panjangkung Tinggi

880 ± 20mm

Pangiriman Agén

Mesing + Ranté

Béntang Kacepetan Conveyor

0-2000mm / mnt

Parameter Bagian Kawasa

Sasayogian tanaga

5 Kawat, 3 Tahap, 380V

Mimiti Kakuatan

58KW

Kakuatan Konsumsi

Pendekatan 10-12KW

 Waktu Hawa

Kira-kira 20 mnt

 Témpalan. Setélan Banjaran

Kamar Temp.- 380 ℃

Métode Pangawasaan Suhu

PC + PID + SSR

Bédana Suhu antara Daérah Wates

70 ℃, tiasa pakait sareng standar pangluhurna prosés gratis bébas.

Suhu hawa katalian

± 2 ℃

Suhu Suhu dina PCB

± 2 ℃

Alarm anu teu normal 

Suhu teu normal high tinggi atanapi rendah teuing sawaktos tetep ngajaga suhu)

Perlindungan listrik-pareum

UPS

Jalan Terbuka

Listrik Rod Sekrup

Parameter Umum

 Ukuran (L * W * H) mm

6100 * 1350 * 1500

Beurat

Approx2000Kg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami