Sistem Soldering Dobel-Dobel Gratis di-Free Wave 350-LF-C Machold Soldering Mach

Katerangan Singkat:

Desain streamline sareng desain modular internal, cocog pikeun komponén SMT sareng DIP gratis.


Jinis Produk

Produk Tag


♦ Desain streamline sareng desain modular internal, cocog pikeun komponén SMT sareng komponén gratis.

♦ Sistem nyemprot ngagunakeun kipas amparan pikeun ngempur hawa pikeun nyegah panyasiran fléksibel kana PCB.

♦ Sensor tank tank fluks buffer éksternal, langkung dipercaya sareng awét.

♦ Péso hawa tiis standar pikeun nyegah halimun fléksibel tina nyebarkeun sareng ngirangan polusi.

♦ Kontrol gelombang dual nganggo téknologi konversi frékuénsi tanpa stepless, anu sacara mandiri bisa ngatur jangkungna gelombang.

♦ 1 / 4HP motor gelombang kakuatan tinggi, jangkungna gelombang maksimum tiasa ngahontal 15mm.

² Kalayan sora suhu tinggi sareng alarem lampu sareng sistem ngerem darurat, sadaya motor gaduh panyalindungan beban langkung.

♦ Sistem angkot nganggo panyesuaian éléktronik anu témplat sareng kontrol kendali tertutup, sareng laju stabil sareng akurat.

♦ Tungtung salebihna dilengkepan alat bantu anu tekanan kanggo nyegah PCB tina slipping nalika ngetik.

♦ Sudut jalur sacara manual disaluyukeun sacara manual pikeun gampang operasi.

♦ Nozzle bantu didorong ku motor léngkah pikeun mastikeun palapis seragam fluks.

♦ Rarancang modular tina sistem semprot, sirah disemprot selalu lacak nangtung, pikeun mastikeun yén flux nembus PCB saé.

♦ Zona pemanasan dipanaskeun ku tilu bagéan motor kalayan hawa panas pinuh, suhu luhur sapanjang, perlindungan kaca, sareng suhu stabil.

♦ Sistem pemanasan ngadopsi kontrol PID, sareng kurva suhu stabil, anu gampang bisa mendakan setting pangsaéna pikeun sagala rupa prosés gratis.

TEKNIK PARIKETER :

Modél No.

W-350DS-LF-C

Sistem Angkutan

PCB Lebar

Max. 350mm

PCB Conveyor Jangkungna

750±20mm

Speed ​​Speed ​​PCB

0-1.8m / mnt

Arah Konsultan PCB

LUrang SundaUrang SundaPilihan L

Sistem Nyemprot

 Nyemprot Jalan

Motor motor Stepper & nozzle ST-6

Bangku neundeun 

Max. 5.2L

Sistim pemanasan

Ngubaran Panjang Panjang 

1800mm

Zona Preheating

3 zona hawa panas, kontrol anu mandiri

Suhu Panas

Max. 220

Daya pamanasan

10KW

 Sistem Soldering

Jinis Panyusun tiasa diterapkeun

Gratis-gratis

Kuantitas Timah Tin

350KG

Kakuatan Tungku Kuasa Soldering

16KW

Parameter Umum

Sasayogian tanaga

3 Fase 380V (pilihan 220V)

Pasokan hawa

4-7kg / cm2 12,5L / mnt

Mimiti Kakuatan

25KW

Daya Gawé

MAX 8KW

 Kontrol suhu

Dikawasa Komputer

Modeu Kontrol

Mitsubishi PLC

Beurat

Maksimal 2200kg

Ukuran Awak

L3800xW1350xH1650 MM

Jumlah Diménsi

L4600xW1350xH1650 MM

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami